Badkamer fris en schoon

Iedere keer is het weer een klus, je badkamer schoonmaken. De meeste mensen zien er keer op keer toch tegenop, zo herkenbaar…. Gelukkig heb ik de badkamerreiniger van Ha-Ra in huis en is de klus zo geklaard. Krachtig tegen zeepresten, kalk en urineaanslag. Dus ook perfect voor in je toilet.
Hieronder staat een prachtige set op de foto. Nu t/m 28 februari in de aanbieding. De badkamer set bestaat uit :
🪐 Fles badkamerreiniger 1 liter
🪐 Sproeiflacon leeg , (produceert schuim bij stevig indrukken)
🪐 Egelhandschoen
🪐 Star-doek

De badkamerreiniger doe je onverdund in de sproeiflacon en is direct klaar om te gebruiken. Je kan ook een sopje maken voor de rest van je badkamer, dan gebruik je ongeveer 50 ml badkamerreiniger op 5 liter koud water <30º.

Hoe ga je te werk:
🔸Spuit schuim uit de sproeiflacon op een natte egelhandschoen (op de egeloppervlak)
🔸 Ga met een draaiende beweging over het schoon te maken oppervlak.
🔸Even laten intrekken en eventueel met de zachte kant van de handschoen het vuil eraf/los halen. Daarna schoonspoelen met koud water (altijd koud water gebruiken ivm kalkafzetting)
🔸Nadrogen is niet nodig, het droogt streeploos op. Mocht je dit wel willen doen dan gebruik je daar de Star-doek voor.
🔸Spuit 1 à 2 x in je toilet, met de borstel rond en laten intrekken, daarna doorspoelen.

Minder poetsen en meer tijd voor jezelf…..🧡

Een Happy Ha-Ra Year

Het is januari 2021. Een nieuw begin van hopelijk een goed jaar. Dat we eindelijk verlost worden van Covid-19. Vele mensen zijn het zat om zo beperkt te worden door een virus wat bijna niet bedwingbaar lijkt. Toch moeten we ook de lichtpuntjes weer zoeken en koesteren die op ons pad komen. Daarom wens ik iedereen een heel mooi, liefdevol en vooral een gezond 2021. Ha-Ra is ook goed begonnen, heb jij de nieuwe website al gezien? Het ziet er prachtig uit…. www.ha-ra.nl

Er zijn weer fantastische aanbiedingen voor de maanden januari en februari. En dan komen de knalweken er ook nog aan van 11 januari t/m 31 januari. Houd de website en facebook in de gaten voor de aanbiedingen.
Ook heb ik weer een nieuwsbrief rondgestuurd. Wil jij deze ook graag ontvangen? Meld je je dan aan.

Ga jij je lifestyle ook aanpassen? Je huishouden omzetten naar een groen en duurzaam huishouden? Laat 2021 goed beginnen…..je wordt er enorm blij van. Geen chemie meer in je huis en geen chemie meer op je huid. Onze huidverzorgingsproducten zijn microplastic vrij en onze schoonmaakproducten zijn op basis van mineralen. Jij doet toch ook mee? Ik vertel je graag hoe je dit kunt aanpakken.

Vaatwasreiniger

Het is bijna Kerstmis. Weet jij al wat je gaat koken? De meest geweldige diners komen op tafel te staan, heerlijk. Tijdens de feestdagen maakt de vaatwasser dan ook vaak overuren… Onze vaatwasset biedt je dan goede ondersteuning. Bestaand uit vaatwaspoeder, spoelglansmiddel en speciaal regenereerzout. Deze set helpt je om je vaat stralend mooi te krijgen en laat je glazen en bestek glanzen.

Heb je wel eens nagedacht over wat jij in je vaatwasmachine stopt aan schoonmaakmiddelen? Bijvoorbeeld het vaatwastablet…..? Weet jij wat er achter de deur van je vaatwasser gebeurd? Bekijk het onderstaande filmpje maar eens…..

Maak een goede keus en blijf gezond!

Vaatwastablet en Vaatwaspoeder Ha-Ra
Vaatwasset Ha-Ra

Lockdown

We zijn met zijn allen voor de tweede keer in Lockdown. Heel erg vervelend als je beperkt wordt in je vrijheid, maar uiteindelijk goed voor onze gezondheid. Met een lach en een traan gaan we door…💪. Uiteindelijk zullen we dit virus met elkaar overwinnen. Helaas wordt ook Ha-Ra getroffen door de Lockdown, maar…….online gaan we door. Wij zijn bij Ha-Ra creatief en laten de moed niet zakken😃 Daarom wil ik graag alle klanten deze maand een cadeautje geven. Degene die bij mij bestellen bereken ik geen verzendkosten 🎁. Je kunt de bestellingen op een afgesproken tijdstip bij mij ophalen of je krijgt het kosteloos thuisgestuurd. Bij het afhalen graag pinnen/contactloos betalen.

Black Friday kleurt groen bij Ha-Ra

Ook Ha-Ra doet dit jaar mee met Black Friday, maar kleurt natuurlijk wel groen.
De aanbieding is:
🍀Kristaldoek + 360° Active Spray met granaatappel geur.
🍀Deo roll-on.

360° Active Spray:

De professional voor als het even snel moet: eenvoudig inspuiten, afnemen en klaar!
🍀 Streepvrije glans op alle oppervlakken. Denk aan glas, spiegels, maar ook vensterbanken, tafels etc.
🍀 Toepasbaar overal in huis en in de auto. In de auto bijvoorbeeld het dashbord, ramen.
🍀 Heeft een heerlijke granaatappel geur.
🍀 Geschikt voor vrijwel alle toepassingen en oppervlakken.
🍀 Spuit in alle richtingen, zelfs op zijn kop.

Kristaldoek:

Microvezel in de hoogste kwaliteit!
🍀 Streeploos reinigen van lichte vervuiling op hoogwaardige interieur-oppervlakken, zoals
glazen tafels, vitrines, douchecabines etc.
🍀 Met zijn hoge zuigkracht – dankzij de honingraatstructuur – ideaal als servies- of glazendoek.
🍀 Droog gebruiken op natte oppervlakken zoals in de badkamer na het douchen. Spiegel,
kranen, wastafel is nat van de condens . Afnemen met de droge Kristaldoek en alles is
streeploos schoon.
🍀 Nat gemaakt onder de kraan (alleen water, geen onderhoudsproducten) en goed
uitgewrongen te gebruiken voor spiegels, glazen tafels, vitrinekasten etc. Altijd streeploos
zonder nadrogen.
🍀 Geschikt voor gebruik op hoogglans oppervlakken.

Deo Roll-on:

🍀 Geen ongewenste lichaamsgeur.
🍀 Bescherming en verzorging van de huid.
🍀 Geen gebruikssporen.
🍀 Zeer zuinig in het gebruik.
🍀 Mild voor mens en natuur.
🍀 Zonder aluminiumzouten.
🍀 Zonder alcohol.
🍀 Zonder synthetische geur- en kleurstoffen.
🍀 Zonder conserveermiddelen.
🍀Werkzame stoffen: Citroengras en jojoba olie.

Nieuwsbrief📧

Vandaag is de Nieuwsbrief🎉 weer de deur uitgegaan. Via de email dan….😅. Niet alleen via de email maar ook via de Whatsapp📱 houd ik al mijn Ha-Ra klanten op de hoogte van de nieuwste acties.
Heb jij de nieuwsbrief of de app niet ontvangen maar ben je wel nieuwsgierig naar de acties? Neem dan contact met mij op en je krijgt mijn nieuwsbrief alsnog in je mailbox of via de Whatsapp.

Digitaal Ha-Ra actieproducten bestellen.

Door de huidige ontwikkelingen met het Covid-19 virus is het vanaf nu mogelijk alle actieproducten ook zelf digitaal te bestellen. Dat is toch fijn. Wil je niet de deur uit maar toch iets bestellen? kijk dan eens in mijn webshop. Je kan altijd je bestelling aan mij blijven doorgeven. Ik zorg ervoor dat je ze thuis afgeleverd krijgt of je kan ze bij mij komen afhalen. Vrijdagmiddag is mijn Ha-Ra shop geopend van 14:00-18:00 uur. Als je komt, dan graag even een afspraak maken. 😀

https://www.ha-ra.nl/adviseurs/renatalevering

Geniet jij ook zo van een kopje lekkere thee?

Het is herfst en het regent buiten, brrrr… Hoe fijn is het om dan lekker te genieten van een warm kopje thee. Een thee met heilzame kruiden die goed voor je zijn! De thee is tijdelijk verkrijgbaar en van hoogwaardige biologische kwaliteit. Geen toevoegingen van smaakjes, gewoon puur natuur. Zoals het hoort te zijn. De mix van fruitige appel, verfrissende munt en kalmerende kamille en weldadige tijm zorgt voor innerlijke rust. Deze thee drink ik graag ’s middags en ’s avonds. Het is een zachte smakelijke thee die niet overheerst en geeft je een ontspannen gevoel.

Ingrediënten:
🍎Appel
🍎Braambessenbladeren
🍎Citroengras
🍎Rozenbottel
🍎Groene munt
🍎Kamille
🍎Sinaasappelschillen
🍎Wortel
🍎Passiebloemkruid
🍎Korenbloemen blauw
🍎Tijm

Toepassing:
Doe naar behoefte het kruidenmengsel in bijvoorbeeld een thee-ei en giet er kokend water overheen. Laat de thee ongeveer 7-10 minuten trekken en genieten maar😊


https://www.youtube.com/watch?v=_jt3M_UMtlk

Wil je dit nou ook graag proberen, bestellen? Klik dan hier.

Blijf gezond!😊