Een Happy Ha-Ra Year

Het is januari 2021. Een nieuw begin van hopelijk een goed jaar. Dat we eindelijk verlost worden van Covid-19. Vele mensen zijn het zat om zo beperkt te worden door een virus wat bijna niet bedwingbaar lijkt. Toch moeten we ook de lichtpuntjes weer zoeken en koesteren die op ons pad komen. Daarom wens ik iedereen een heel mooi, liefdevol en vooral een gezond 2021. Ha-Ra is ook goed begonnen, heb jij de nieuwe website al gezien? Het ziet er prachtig uit…. www.ha-ra.nl

Er zijn weer fantastische aanbiedingen voor de maanden januari en februari. En dan komen de knalweken er ook nog aan van 11 januari t/m 31 januari. Houd de website en facebook in de gaten voor de aanbiedingen.
Ook heb ik weer een nieuwsbrief rondgestuurd. Wil jij deze ook graag ontvangen? Meld je je dan aan.

Ga jij je lifestyle ook aanpassen? Je huishouden omzetten naar een groen en duurzaam huishouden? Laat 2021 goed beginnen…..je wordt er enorm blij van. Geen chemie meer in je huis en geen chemie meer op je huid. Onze huidverzorgingsproducten zijn microplastic vrij en onze schoonmaakproducten zijn op basis van mineralen. Jij doet toch ook mee? Ik vertel je graag hoe je dit kunt aanpakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: