Vaatwasreiniger

Het is bijna Kerstmis. Weet jij al wat je gaat koken? De meest geweldige diners komen op tafel te staan, heerlijk. Tijdens de feestdagen maakt de vaatwasser dan ook vaak overuren… Onze vaatwasset biedt je dan goede ondersteuning. Bestaand uit vaatwaspoeder, spoelglansmiddel en speciaal regenereerzout. Deze set helpt je om je vaat stralend mooi te krijgen en laat je glazen en bestek glanzen.

Heb je wel eens nagedacht over wat jij in je vaatwasmachine stopt aan schoonmaakmiddelen? Bijvoorbeeld het vaatwastablet…..? Weet jij wat er achter de deur van je vaatwasser gebeurd? Bekijk het onderstaande filmpje maar eens…..

Maak een goede keus en blijf gezond!

Vaatwastablet en Vaatwaspoeder Ha-Ra
Vaatwasset Ha-Ra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: