Lockdown

We zijn met zijn allen voor de tweede keer in Lockdown. Heel erg vervelend als je beperkt wordt in je vrijheid, maar uiteindelijk goed voor onze gezondheid. Met een lach en een traan gaan we door…💪. Uiteindelijk zullen we dit virus met elkaar overwinnen. Helaas wordt ook Ha-Ra getroffen door de Lockdown, maar…….online gaan we door. Wij zijn bij Ha-Ra creatief en laten de moed niet zakken😃 Daarom wil ik graag alle klanten deze maand een cadeautje geven. Degene die bij mij bestellen bereken ik geen verzendkosten 🎁. Je kunt de bestellingen op een afgesproken tijdstip bij mij ophalen of je krijgt het kosteloos thuisgestuurd. Bij het afhalen graag pinnen/contactloos betalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: