Het nieuwe dweilsysteem van Ha-Ra “ERA”

Het nieuwe dweilsysteem van Ha-Ra met de naam ERA is er!!!! Een nieuw tijdperk voor de schoonmaak. Ha-Ra Era is duurzaam, compact en van de hoogste kwaliteit. Hij ziet er echt prachtig uit en een zeer mooie vormgeving. Wat is er nu zo nieuw….Je hoeft niet meer te bukken en bij het uitwringen krijg je geen natte handen meer. Je hoeft de vloervezel niet meer van de voet te halen tijdens het wringen. Bekijk ook het filmpje hieronder.

Ha-Ra ERA vloersysteem

Je hebt 2 verschillende sets: De Basic en de Premium. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.


In de Basic set zit:
๐ŸŒ Vloerwisser
๐ŸŒ Telescopische steel
๐ŸŒ Emmer met pers
๐ŸŒ Nano Gold Soft vezel

In de Premium set zit:
๐ŸŒ Vloerwisser
๐ŸŒ Telescopische steel
๐ŸŒ Emmer met pers
๐ŸŒ Kar (Chassis)met wielen
๐ŸŒ Emmer 6 liter, past goed op de vensterbanken tijdens het schoonmaken
๐ŸŒ Lekbak, voor natte doeken en vloervezels
๐ŸŒ Clips (set 2 stuks) voor de raamwisser en doeken
๐ŸŒ Nano Gold Soft vezel

Toen ik dit systeem zag was ik meteen verkocht door de kleur. Zacht lavendelblauw, wauw๐Ÿ˜Š. Als je de emmer vult met 5 รก 6 liter water heb je meer dan genoeg. Je vult de grote emmer met de kleine, dat vind ik makkelijker. De gevulde emmer hoef je niet meer te tillen en verzetten (door de wielen)tijdens je schoonmaakwerkzaamheden, niet meer bukken en geen natte handen meer. Dit is precies waar veel mensen tegen aan lopen. Dat is nu verleden tijd๐ŸŽ‰. Het kleine emmertje met clipjes is super handig voor je raamwisser. Die hang je er in en kun je gemakkelijk opbergen zodat er geen deukjes meer in het rubber kunnen komen. Het emmertje is ook zeer handig om je Ha-Ra spulletjes in mee te nemen. Top, helemaal blij mee๐Ÿ˜€. Dus dat wordt veel dweilen de komende tijd….lekker uitproberen…. Wil je dit ook of even zien, kom dan eens langs. Wel even een afspraak maken van te voren, voor de veiligheid๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: