Openingstijden en bestellen van Ha-Ra producten

De periode waar wij ons met elkaar in bevinden, met het Corona virus, is soms lastig, vervelend en vergt veel van ons . Wij moeten ons aanpassen aan de regels die vanuit de regering geadviseerd worden. Ik persoonlijk heb het er graag voor over om zo lang mogelijk gezond te blijven en ook voor de mensen die wij allen lief hebben. De aanpassingen gelden natuurlijk ook voor mijn Ha-Ra activiteiten. Aanpassingsvermogen….. Gelukkig zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Ik wil daarmee zeggen dat er vele manieren zijn om de Ha-Ra producten, vergeet niet de mooie aanbiedingen, te kunnen kopen. Zo kun je op een goede en gezonde manier jezelf en je huis blijven verzorgen. Gezondheid is zo belangrijk!

Een aantal punten op een rij:
🌼Graag altijd een afspraak maken voor dat je bij mij langs komt. Klik hier
🌼 Stuur een berichtje of bel je bestelling door. Ik zorg er dan zo snel mogelijk voor dat het voor je klaar staat of dat je het thuis gestuurd krijgt.
🌼 Je kunt ook zelf bij Ha-Ra je bestelling doen. Schrijf je in en ontvang altijd 15% korting op je bestelling. Ook op de acties. Stuur mij dan even een berichtje.
🌼Ik ben bereikbaar via telefoon, mail, facebook messenger, app en website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: