Ha-Ra Sun Cream

De Ha-Ra Sun Cream komt uit de huidverzorgingslijn Naturals. In de zomer is het fijn om buiten te zijn en allerlei activiteiten te ondernemen. Als je je huid verbrand door de zon is het minder prettig. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen is het een fijn idee om goed beschermt te zijn tegen de felle zon. Ha-Ra heeft een fijne Sun Cream met een hihg SPF 30 en beschermt je huid tegen zowel UVA als UVB stralen. ( En nu in de aanbieding!)

undefined

De Sun Cream is vrij van Nanodeeltjes en bevat geen stoffen die geen invloed hebben op onze hormoonhuishouding. Ook zitten er geen synthetische conserveringsmiddelen en geurstoffen in. De Sun Cream laat een frisse meloengeur achter op je huid. Dit product wordt vervaardigd in Zwitserland.

Een aantal werkzame stoffen zijn:

🌞 Zonnebloemolie (verzachtend)
🌞 Jojoba olie (vochtregulerend)
🌞 Aloë Vera (vochtregulerend)
🌞 Bieten extract (vochtregulerend)
🌞 Rozemarijn (kalmerend en zuiverend)
🌞 Harberlea extract (antimicrobieel, anti-oxidant)
🌞 Verschillende UV-filters

Het aanbrengen is heel eenvoudig. ’s Ochtends een heel klein beetje aanbrengen en goed uitsmeren. Ook voordat de kinderen naar school gaan even goed insmeren en ze zijn de hele dag beschermd. Mocht je gaan zonnebaden( 30 min van te voren insmeren), activiteiten ondernemen(transpireren) of zwemmen dan is het aan te raden om je wat vaker in te smeren. De Sun Cream kun je dagelijks gebruiken. Ik ben er fan van😊
Weet wat je smeert…..


undefined

Wil je graag gebruik maken van de aanbieding of meer informatie neem dan contact met mij op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: