Ha-Ra Blue Multi Pasta

De Ha-Ra Blue Multi Pasta is een heel fijn product van Ha-Ra. Eigenlijk hoort het thuis in ieder zijn keukenkastje. Waarom? Het is zo ontzettend veelzijdig in gebruik en ruikt heerlijk fris.

undefined


🔹Wat is het? Op basis van zeepsteen (zie foto boven), zuurvrij, zonder agressieve chemie. Goed biologisch afbreekbaar. Bij kamertemperatuur is het ph 10 (lage zuurgraad, ph 7 is neutraal). Ha-Ra Blue Multi Pasta lost lichte kalkaanslag en vet op. Het heeft een polijstende werking waardoor het oppervlak zo glad wordt dat water nauwelijks grip heeft om te blijven hangen.

🔹Wat kun je ermee doen? Drie handelingen in één keer: reinigen, oppoetsen en polijsten( niet schuren) van metalen en gladde oppervlakken in en rond het huis. Zoals, RVS (bij geborsteld RVS alleen met de vleug mee gebruiken), chroom, goud & zilver, tin, emaille, glas, keramiek, kunststof(voorzichtig bij zacht kunststof).

🔹 Voorbeelden: Tegels, wastafel, toilet, douchecabine, kranen, kookplaat, rolluiken, kunststof kozijnen, caravan, tuinmeubels, zolen van sportschoenen etc.

🔹Hoe gebruik je het product? Met een vochtige doek, bijv. Multi/Leer doek meerdere keren over de pasta wrijven en met de vingers opschuimen. Met ronddraaiende bewegingen het oppervlak schoonmaken (geborsteld RVS geen draaiende beweging maken, maar met de vleug mee bewegen). Het oppervlak met stromend water afspoelen of met een vochtige doek nadoen en oppoetsen met bijv. de Kristaldoek, Stardoek of Shiny.

🔹Na gebruik: Ha-Ra Blue Multi Pasta altijd laten drogen en dan pas de doos sluiten i.v.m. schimmelvorming.

🔹Tip: Wil je lang met je product doen, leg dan bij gebruik de zeepsteen op de deksel. Op deze manier maak je geen gat in de zeepsteen en houd je geen ring over.


undefined

Op de foto hierboven staan 3 doeken die je heel fijn kunt gebruiken samen met de Ha-Ra Blue Multi Pasta. De Blue doek heeft een witte achterkant, dit is een harde vezel en daar adviseer ik wel voorzichtig mee te zijn. Niet alle oppervlakken zijn geschikt om deze doek te gebruiken i.v.m. kans op krasjes. De Multi/Leerdoek of de Viva Ultra doek zijn een super combinatie met de Ha-Ra Blue Multi Pasta. Hieronder laat ik nog even een foto zien van een keukenmes die ik heb behandeld met de Ha-Ra Blue Multi Pasta.


undefined

Wil je meer informatie of bestellen? Kijk dan eens in de webshop of ga naar contact.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: