Welkom op mijn blog over Ha-Ra.

Mijn naam is Renata Levering en sinds 2014 maak ik deel uit van de Ha-Ra familie. Ik ben begonnen als adviseur en na een aantal jaren ben ik doorgegroeid naar team leider en heb een eigen groep enthousiaste collega’s. Ik ben erg blij met alle enthousiaste klanten. Zonder deze fantastische mensen zou ik niet kunnen bestaan met Ha-Ra Renata Levering. Doordat je iedere keer nieuwe ideeën ontwikkeld ben ik nu begonnen met een eigen website & blog. Op deze website kun je veel informatie vinden maar niet iets kopen, wel heb ik er links op staan waar dat wel zou kunnen. Het is fijn om te mogen bijdragen aan iets wat groter is dan mezelf. Mensen inspireren met mooie eerlijke producten. Bewust leven en stilstaan bij kleine dingen in het leven die je doen glimlachen. Wil je iets weten? Schroom niet om mij te benaderen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: